T8 - Or pirata. El tresor de Black Sam

"Or pirata: el tresor de Black Sam", a "Cronos"

Un documental que parla d'un dels últims pirates del Carib que va aconseguir capturar el Whydah, una nau esclavista imponent, molt armada i molt veloç. El vaixell pirata es va enfonsar i ara s'ha recuperat.

"Cronos" emet el documental ""Or pirata: el tresor de Black Sam".

Pirates! De pirates n'hi ha hagut a tots els mars i en totes les èpoques de la història. Els que s'han fet més famosos, potser perquè han estat els protagonistes de moltes pel·lícules, han estat els pirates del Carib, que van solcar aquelles aigües fins a mitjans del segle XVIII.

Doncs bé, el documental de "Cronos" parla d'un dels últims pirates del CaribBlack Sam. Black Sam, que era anomenat així pel color negre dels seus cabells, es va enrolar en un vaixell pirata per un despit amorós. Però la seva personalitat i el seu carisma el van dur en poc temps a ser proclamat capità del vaixell. El seu gran èxit va ser capturar una nau esclavista, el Whydah, un vaixell imponent, molt armat i molt veloç, ideal per fer incursions pirates.

Però quan Black Sam, en el punt més àlgid de la glòria, va decidir tornar a casa, al nord dels Estats Units, per mostrar a la seva estimada que havia triomfat a la vida, va tenir un cop de mala sort: una tempesta va enfonsar el vaixell.

Ara, el vaixell pirata enfonsat s'ha recuperat i ens permet descobrir la vida real d'aquells homes rudes, cruels i, al mateix temps, profundament lliures.

"Cronos" fa un doble viatge en el temps: es trasllada al temps dels pirates per veure com vivien, com es regien i com navegaven en busca de noves víctimes. I també acompanya els submarinistes que treballen a les restes enfonsades del Whydah.

Un viatge al passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada