T8 - Els herois anònims de Trafalgar

"Els herois anònims de Trafalgar", a "Cronos"

El documental ens endinsa en les vides dels mariners que van participar en la batalla de Trafalgar.

"Cronos" emet el documental "Els herois anònims de Trafalgar".

"Els herois anònims de Trafalgar"

21 d'octubre de 1805, oceà Atlàntic, davant del cap Trafalgar, a la costa andalusa. L'armada britànica es disposa a participar en la batalla naval més decisiva de la història. En inferioritat numèrica però amb unes tripulacions molt més ben preparades que les de l'enemic, els britànics saben que ara és el moment de demostrar la seva destresa i coratge. I entre ells, en un lloc destacat, la nau de Sa Majestat Bellorophon.

El "Bellorophon" és un dels navilis més majestuosos de l'estol britànic. Els mariners que el comanden són una bona mostra de l'Armada que està a punt de destruir el poder naval francoespanyol. Doncs bé, bona part d'aquests mariners no són britànics i alguns ni tan sols han trepitjat mai les Illes Britàniques. Com pot ser això?

Un documental que ens endinsa en les entranyes del "Bellorophon". Veiem d'on vénen alguns dels mariners i sabem exactament què és el que van fer durant la batalla de Trafalgar, si van sobreviure i, fins i tot, si van aconseguir un bon botí després del combat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada