T14 - Criminals per naturalesa: Bonnie i Clyde contra Francis Hamer

"Cronos" estrenarà "Bonnie i Clyde contra Francis Hamer"

Demà, a partir de les 22.00, "Cronos", l'espai presentat per Enric Calpena que inclou documentals històrics de gran factura, emetrà el segon capítol de la sèrie "Criminals per naturalesa".

"Criminals per naturalesa"

Al Capone, Bonnie i Clyde, John Dillinger... Són noms de llegenda. La sèrie "Criminals per naturalesa" reviu les principals aventures de la vida d'alguns dels proscrits més durs i més famosos de la història. La sèrie explica els horribles tiroteigs, els robatoris audaços i els segrestos escandalosos que van fer famós cadascun d'aquests bandolers. També es detallen les caceres mortals, els períodes de vigilància i les emboscades orquestrades pels legisladors, dedicats amb intensitat a intentar enxampar-los a tota costa.

"Criminals per naturalesa" és una combinació de recreacions dramàtiques, entrevistes en profunditat i vinyetes de còmic animades que arrossega per l'ascens i la caiguda dels delinqüents més notoris de la història, i per l'emocionant joc del gat i la rata que va posar fi als seus regnats de terror. Des dels carrers més conflictius de Chicago fins als carrerons foscos de Londres, "Criminals per naturalesa" dibuixa una imatge nítida d'aquells llegendaris mestres del crim a qui la seva sagacitat, esperit indomable i coratge donaven una força terrorífica considerable, i també d'aquells que estaven disposats a arriscar-ho tot per detenir-los.

"Bonnie i Clyde contra Francis Hamer", a "Cronos"

"Bonnie i Clyde contra Francis Hamer"

Bonnie Parker i Clyde Barrow es troben entre els proscrits més famosos de la història. Assassins i artistes de l'amenaça i la violència, la parella va robar nombrosos bancs, estacions de servei i botigues en zones rurals i va matar almenys nou persones durant la seva disbauxa. Es van fotografiar a si mateixos amb les armes utilitzades durant els robatoris a mà armada; fotos publicades als mitjans que feien la impressió que el duet gaudia d'un estil de vida luxós, quan en realitat vivien sota un estrès immens i en fugida constant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada