T6 - L'inenfonsable Titanic

"Cronos" presenta "L'inenfonsable Titanic"

Rigor, entreteniment i història són els tres elements que configuren aquest documental històric, una investigació a fons sobre les causes de l'enfonsament del Titanic.

Una nova investigació sobre el vaixell més famós de la història, a "Cronos".
Una nova investigació sobre el vaixell més famós de la història, a "Cronos".
El "Titanic"... El vaixell més famós de la història. No tot està dit, ni de bon tros, de les causes que el van portar al fons del mar en el seu viatge inaugural a travès de l'Atlàntic. En principi, la col·lisió amb un iceberg que surava molt més al sud del que era habitual va ser el motiu de l'enfonsament. És cert, però el "Titanic" havia estat construït per superar col·lisions molt més importants. De fet, es pensava que, encara que la meitat del vaixell s'inundés d'aigua, el "Titanic" continuaria surant.

Tanta era la confiança en les virtuts marineres del vaixell més gran del món que fins i tot es van reduir el nombre de bots de salvament perquè els passatgers fruïssin millor de les vistes.

"Grans documentals 33" ofereix una investigació profunda sobre les causes de l'enfonsament. I ho fa resseguint els testimonis de la investigació que es va fer immediatament després de l'enfonsament, el 1912, i amb els coneixements tècnics que tenim avui en dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada