T11 - Adolf Eichmann. Amor, traïció i mort

"Adolf Eichmann. Amor, traïció i mort", a "Cronos"

El tinent coronel de les SS Adolf Eichmann va dissenyar metòdicament tota la logística necessària per al transport de les persones que serien assassinades en els camps d'extermini. "Cronos" reconstrueix la història.

"Adolf Eichmann. Amor, traïció i mort", a "Cronos"


"Cronos" emet el documental "Adolf Eichmann. Amor, traïció i mort". Aquest documental reconstruirà els fets relacionats amb Adolf Eichmann, un dels buròcrates més importants del règim nazi, responsable de l'organització logística del transport de les víctimes dels camps d'extermini.

Una imatge del documental "Adolf Eichmann. Amor, traïció i mort"

Eichmann va néixer a Solingen, Alemanya, el 19 de març de 1906. Va ser un tinent coronel de les SS que va dissenyar metòdicament tota la logística necessària per al transport de les persones que serien assassinades en els camps d'extermini. Va ser un dels principals responsables de l'Holocaust, l'assassinat de milions i milions de persones, especialment jueus, per part dels nazis.

Després de la guerra, Eichmann va viure cinc anys a Àustria i, quan es va sentir més perseguit, va fugir amb nom fals a l'Argentina. Va ser imprudent, ja que va concedir una entrevista a un periodista nazi i el seu fill va començar a sortir amb la filla d'un supervivent de l'Holocaust, fet que va provocar el seu reconeixement. Els serveis secrets israelians van planificar el seu segrest i trasllat a Jerusalem.

El segrest d'Eichmann va representar un impacte arreu del món. La manera de portar-lo a terme, tan irregular, va causar rebuig, mentre que al mateix temps la monstruositat del personatge i el mal que havia causat va fer que bona part del món es posés al costat d'Israel. Finalment, el tinent coronel nazi va ser jutjat a Jerusalem i condemnat a mort.

El documental de "Cronos" narrarà i reconstruirà aquests fets, situant l'espectador a mitjans dels anys cinquanta en el context històric del nazisme, moment històric que es va cobrar milions de vides, especialment de jueus.

El documental mostrarà la història del buròcrata eficaç, de l'home que no odiava especialment els jueus, que, simplement, pensava només en termes de productivitat

En definitiva, el documental "Adolf Eichmann. Amor, traïció i mort" de "Cronos" serà una reconstrucció molt ben feta dels fets que van envoltar un dels personatges més importants i monstruosos del règim nazi


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada