T2 - A la recerca d'Anníbal

El 33 emet el documental "A la recerca d'Anníbal"

El documental recrea la història del comandant cartaginès que va travessar els Alps amb un exèrcit d'homes i va ser protagonista d'una gesta que va fer trontollar l'exèrcit romà.

A la recerca d'Anníbal
A la recerca d'Anníbal
Una de les gestes militars més destacades de la història és la travessia dels Alps amb elefants comandada per Anníbal, un gran èxit d'estratègia i d'organització que encara es recorda i s'estudia avui dia, més de 2.200 anys després.

El documental se centra cronològicament en els primers 28 anys de la vida d'Anníbal Barca, un viatge personal i geogràfic per les etapes de la seva vida fins la llegendària travessia dels Alps amb elefants i un exèrcit de centenars de milers d'homes amb la idea de derrotar els romans en territori italià.

Qui va ser aquest comandant cartaginès que va protagonitzar una gesta que va fer trontollar l'exèrcit romà? Quins objectius tenia? Quin era el rerafons social i cultural? Per què va voler creuar precisament pels Alps?

El documental ens transporta, a través d'Europa, als llocs clau de la història i ens fa reviure les gestes i les batalles que van marcar la vida d'Anníbal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada