T2 - La guerra Santa

La trobada entre Ricard de Lleó i Saladí durant la Guerra Santa, a "Cronos"

"Cronos" ofereix el primer capítol d'aquesta minisèrie que explica l'enfrontament entre Ricard Cor de Lleó i el conqueridor musulmà Saladí pel control de Jerusalem.

El programa de grans documentals del 33 "Cronos" presenta el primer dels dos episodis de la sèrie "La guerra Santa".

El 1187, l'exèrcit musulmà estava tancat dins les portes de Jerusalem. Unida sota el lideratge de Saladí, la ciutat sagrada estava a punt de ser reclamada pels cristians. Ricard Cor de Lleó estava a punt d'arribar a la terra sagrada.

Recrea la trobada heroica entre aquests dos grans homes. En aquesta primera hora s'explica la increïble arribada al poder de Saladí, l'emergència de Ricard com a croat i la batalla per reclamar la Ciutat Santa.



La relació entre Ricard Cor de Lleó i Saladí, a "Cronos"

"Cronos" emet la segona part d'aquest drama documental que recrea la història del conflicte religiós que va transformar Ricard Cor de Lleó i Saladí en llengendes.

La Guerra Santa, a "Cronos"
La Guerra Santa, a "Cronos"

El 1191, Ricard Cor de Lleó va anunciar la seva arribada a Terra Santa amb una victòria llegendària. A la segona hora del documental, lluitaria pel seu últim premi: Jerusalem. Fins a la victòria de Ricard, Saladí havia semblat invencible. La lluita per la Ciutat Santa consumiria la vida dels dos homes.

Basat en les últimes recerques de cristians i musulmans, i amb l'ajuda d'experts, aquest drama documental de dues hores lluita amb la visió popular de Ricard i Saladí i ens reexplica la seva relació.

Filmada al Pròxim Orient, "La Guerra Santa", el documental que ofereix "Cronos", recrea la història que va definir el conflicte religiós durant segles i que va transformar Ricard i Saladí en llegendes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada