T2 - Caterina, la Gran

Caterina la Gran, a "Cronos"

"Cronos" emet la primera part d'aquest drama documental basat en la vida d'una de les governants més brillants de Rússia.

"Cronos" dedica el seu programa a la primera part de "Caterina la Gran". La vida d'una de les governants més brillants de Rússia, és la protagonista d'un drama documental de dues parts.

Investigada de forma intensiva, la biografia es barreja amb l'opinió d'historiadors de renom mundial, que ens ajuden a explicar la història d'una nena de 15 anys d'un petit poble d'Alemanya que van enviar a Rússia per casar-se amb l'hereu del tron. Tancada en un matrimoni gris i sense amor, Caterina va aprendre a parlar rus amb fluïdesa, va canviar de religió i es va autoeducar -a l'hora que aprenia a tractar amb la intriga i la traïció de la cort russa. Quan va tenir l'oportunitat, va prendre les regnes del poder i es va convertir en emperadriu, mentre que el seu marit, impopular, va ser assassinat secretament.



"Cronos" emet la segona part del documental "Caterina, la Gran"

"Cronos" emet la segona i última part d'aquest drama documental que repassa la vida de la poderosa emperadriu russa que va regnar al segle XVIII.

"Cronos" presenta la segona i última part de la producció "Caterina, la Gran".

En un regnat gloriós de 34 anys, Caterina va modernitzar Rússia, amb noves idees sobre salut i educació, però també va portar la guerra en una cerca despietada d'expansió. Al seu costat, el seu amant, el príncep Potemkin es va convertir en governador durant la seva obsessiva i tempestuosa relació.

Utilitzant les memòries íntimes i les cartes personals de Caterina, l'actriu Emily Bruni ens porta a la vida d'una de les dones més poderoses i apassionades de la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada