T5 - Manson

"Cronos" presenta "Manson"

Oferim el retrat d'una nit esgarrifosa on la "Família" va cometre els brutals assassinats que després de 40 anys encara sacsegen l'opinió pública.

L'assassinat de Sharon Tate, a "Cronos"
L'assassinat de Sharon Tate, a "Cronos"
El 9 d'agost del 1969, després de la mitjanit un cotxe va es va aturar a la casa de l'actriu Sharon Tate, en un lloc apartat de Benedict Canyon. I mentrestant la que conduïa el vehicle es quedava a fora controlant, els altres tres membres de la "Família" cometien un dels assassinats més esgarrifosos de la història americana.

El documental porta els espectadors a un món d'odi, por, trangressió sexual i control de la ment, liderat i dominat per Charles Manson, que va ser capaç de transformar una comuna hippy, formada principalment per dones de bones famílies, en un grup d'assassins brutals. Una crònica dels dramàtics esdeveniments que compta amb reconstruccions dels fets, entrevistes exclusives als membres originals de la "Família", material d'arxiu poc vist, aportacions de testimonis presencials i amb les explicacions, després de 40 anys de silenci, de Linda Kasabian que per primera vegada explica la seva història.

Kasabian va deixar el seu marit, que descriu com un abusador i l'Estiu de l'Amor del 1969, quan tenia 20 anys, ella i la seva filla van trobar el paradís en una comuna hippy als afores de Los Angeles. A l'abandonat Rancho Spahn, un antic set on s'havien rodat westerns, i formant part d'aquella comunitat, es va sentir com a casa. I quan finalment va conèixer Manson, va caure als peus d'aquell líder carismàtic i va poder arribar al més profund de la seva ànima.

Com més sotmetia Manson els seus seguidors a orgies que tenien com a combustible LSD i proves cada cop més estranyes de lleialtat, més cedia ella a l'embruix del líder. Manson els dominava i aconseguia de la seva "Família" el que volia, fins i tot matar. Així és com aquella nit d'agost del 1969 la Linda es va trobar al volant d'aquell cotxe en una esgarrifosa missió.

Part 1


Part 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada